Een greep uit onze merken

Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteit materialen en gerenommeerde merken waarop u kunt vertrouwen.

Aliplast:
"Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen."
Aluplast:
"Een strikt product beleid, nauwe samenwerking met onze partners, onze flexibiliteit en innovatie heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn: Binnen slechts enkele jaren is Aluplast veranderd in de meest succesvolle onderneming in de sector."
Rehau:
"Ons uitgangspunt: conventionele materialen vervangen door polymeren en met creatieve systeemoplossingen meerwaarde creëren voor onze klanten."


Reynaers:
"Omdat Reynaers Aluminium al meer dan 40 jaar innovatieve aluminium systemen ontwikkelt en produceert voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die een blijvende meerwaarde geven aan uw gebouw of woning."
Roto:
"Ramen en deuren openen ruimtes en bieden tegelijkertijd bescherming. Het beslag – de overgang tussen binnen en buiten – is voor Roto alleen een middel tot een doel. Wij willen de meerwaarde van ramen en deuren voor de mensen vergroten."
Veka:
"De wensen van onze klanten staan in het middelpunt van al onze handelingen. Als groep van ondernemingen die over de nationale grenzen en continenten heen actief is, stellen wij ons wereldwijd in op de individuele eisen van onze klanten."
Winkhaus:
"Intelligente en innovatieve oplossingen voor vensters zijn het handelsmerk van Winkhaus. We zijn leidend in Europa met besturings- en bewakingssystemen voor vensters en fassades."